<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=115745&amp;fmt=gif">
zef_logo.png
Ë

Johtaminen muutoksessa -sarja saa vihdoin jatkoa ja tällä kertaa olemme saaneet vieraan Suomen parhaasta työpaikasta (GPTW 2018). Kyseessä on Riku Heinonen Integratasta. Integrata tarjoaa asiakkailleen muun muassa erilaisia henkilöstöhallinnon ratkaisuja.

Lue lisää

Haastattelimme Euroopan parhaana työpaikkana palkitun Vincitin henkilöstöjohtajaa Johanna Pystystä. Aiheena muun muassa työhyvinvointi, yrityskulttuuri ja LaaS.

Lue lisää

Kuinka suhtautua epäonnistumiseen työelämässä ja mitä hyötyä sen avoimesta läpikäynnistä on?

Lue lisää

Mikä on yrityskulttuurin ja asiakaskokemuksen suhde? Yrityskulttuuriin paneutuu Milestonen kulttuurimuotoilijat Riitta Vuorelma-Iho ja Antti Harjuoja.

Lue lisää

Saako töissä puhua tunteista? Kuinka tunteita johdetaan? Muun muassa näitä teemoja pohdimme Emotion Trackerin Camilla Tuomisen kanssa.

Lue lisää

ZEFin toimitusjohtaja Jaakko Alasaarela kertoo kuinka yhteinen yrityskulttuuri vaikuttaa rekrytointipäätöksiin sekä miksi sen huomioiminen on tärkeää.

Lue lisää

Huono yrityskulttuuri ajaa ihmisiä tutkimusten mukaan vaihtamaan työpaikkoja. Olen itse vastuussa siitä, millaista yrityskulttuuria luon ympärilleni.

Lue lisää

Googlen henkilöstötutkimuksen mukaan avainsanoja loistavaan tiimiin ovat luottamus, rakenne ja selkeys, tarkoitus, vaikuttavuus sekä psykologinen turvallisuus.

Lue lisää

Olen nähnyt urallani kukoistavia ja lakastuvia työyhteisöjä. Tehokkaalla työyhteisöllä on tekniset menestymisen eväät; osaaminen, resurssit ja tavoitteet.

Lue lisää

Yhdessä henkilöstön kanssa rakennettu unelma tai päämäärä, auttaa teitä menestymään paremmin. Katso videolta vinkit yrityskulttuurin kehittämiseen.

Lue lisää

Millaisia haasteita ja mahdollisuuksia nopeasti muuttuva maailma tuo esimiestyöhön ja johtamiseen.

Lue lisää

Osallistetaanko henkilöstöä tarpeeksi kulttuurin rakentamisessa vai tehdäänkö yrityskulttuuria koskevat päätökset suljettujen ovien takana?

Lue lisää

Kävimme puhumassa suomalaisille yritysjohtajille rohkeudesta. Sillä myös menestyneet ihmiset kaipaavat hieman rohkaisua. Uskomme, että hyvän johtajan tärkeimpiä tehtäviä on juuri toisen ihmisten rohkaisu ja tukeminen.

Lue lisää

Kerroimme Espoolaisille nuorille tarinoita, siitä kuinka vaikeistakin lähtökohdista on mahdollista nousta ja saavuttaa omat unelmat.

Lue lisää

Uskotko, että pystyt toteuttamaan kutsumuksesi? Toivomme, että tämä video antaa sinulle fiilistä ja voimaa taistella.

Lue lisää

Vincitin henkilöstöjohtaja Johanna Pystynen vieraili toimistollamme keskustelemassa heidän uudesta kirjastaan, Yrittäjyyden myyntimurtajat.

Lue lisää

Olemme rakentaneet ZEFin yrityskulttuuria yli 10 vuotta. Kerromme blogissa, kuinka kulttuurimme on rakentunut ajan saatossa.

Lue lisää

Jaakko Alasaarelan innostava puhe kasvusta. "Yrityksen liiketoiminnallinen kehittyminen on suoraan suhteessa henkilöstön henkiseen kehittymiseen."

Lue lisää

Olen usein miettinyt, mistä johtuu, että vaikka kaksi myyjää myy samaa tuotetta ihan samoille asiakkaille, samoilla hinnoilla ja samoilla ominaisuuksilla, niin silti tuloksissa voi olla valtavia eroja. Tämä voi johtua myyntitekniikasta, mutta useimmin syy on myyjän henkisessä hyvinvoinnissa ja tahtotilassa.

Lue lisää

Jaakko Alasaarela piti Oululaisille yrittäjyysuran alkupäässä taisteleville nuorille erittäin vaikuttavan tsemppipuheen. Hän kertoo puheessa sellaisia asioita, joita olisi itse halunnut kuulla samassa elämänvaiheessa. Hänen viestinsä kuulijoille on seuraava. ”Lähditpä tekemään, mitä tahansa, se on mahdollista.”

Lue lisää