<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=115745&amp;fmt=gif">
zef_logo.png
Ë

Mikä on yrityskulttuurin ja asiakaskokemuksen suhde? Aiheeseen paneutuu Milestonen kulttuurimuotoilijat Riitta Vuorelma-Iho ja Antti Harjuoja.

Lue lisää

Saako töissä puhua tunteista? Kuinka tunteita johdetaan? Muun muassa näitä teemoja pohdimme Emotion Trackerin Camilla Tuomisen kanssa.

Lue lisää

ZEFin toimitusjohtaja Jaakko Alasaarela kertoo kuinka yhteinen yrityskulttuuri vaikuttaa rekrytointipäätöksiin sekä miksi sen huomioiminen on tärkeää.

Lue lisää

Huono yrityskulttuuri ajaa ihmisiä tutkimusten mukaan vaihtamaan työpaikkoja. Olen itse vastuussa siitä, millaista yrityskulttuuria luon ympärilleni.

Lue lisää

Olen nähnyt urallani kukoistavia ja lakastuvia työyhteisöjä. Tehokkaalla työyhteisöllä on tekniset menestymisen eväät; osaaminen, resurssit, tavoitteet, roolit ja rutiinit.

Lue lisää

Minulle herää kysymys, osallistetaanko henkilöstöä tarpeeksi kulttuurin rakentamisessa vai tehdäänkö yrityskulttuuria koskevat päätökset suljettujen ovien takana?

Lue lisää

Kävimme puhumassa suomalaisille yritysjohtajille rohkeudesta. Sillä myös menestyneet ihmiset kaipaavat hieman rohkaisua. Uskomme, että hyvän johtajan tärkeimpiä tehtäviä on juuri toisen ihmisten rohkaisu ja tukeminen.

Lue lisää

Kerroimme Espoolaisille nuorille tarinoita, siitä kuinka vaikeistakin lähtökohdista on mahdollista nousta ja saavuttaa omat unelmat.

Lue lisää

Uskotko, että pystyt toteuttamaan kutsumuksesi? Toivomme, että tämä video antaa sinulle fiilistä ja voimaa taistella.

Lue lisää

Vincitin henkilöstöjohtaja Johanna Pystynen vieraili toimistollamme keskustelemassa heidän uudesta kirjastaan, Yrittäjyyden myyntimurtajat.

Lue lisää

Olemme rakentaneet ZEFin yrityskulttuuria yli 10 vuotta. Kerromme blogissa, kuinka kulttuurimme on rakentunut ajan saatossa.

Lue lisää

Jaakko Alasaarelan innostava puhe kasvusta. "Yrityksen liiketoiminnallinen kehittyminen on suoraan suhteessa henkilöstön henkiseen kehittymiseen."

Lue lisää

Olen usein miettinyt, mistä johtuu, että vaikka kaksi myyjää myy samaa tuotetta ihan samoille asiakkaille, samoilla hinnoilla ja samoilla ominaisuuksilla, niin silti tuloksissa voi olla valtavia eroja. Tämä voi johtua myyntitekniikasta, mutta useimmin syy on myyjän henkisessä hyvinvoinnissa ja tahtotilassa.

Lue lisää

Jaakko Alasaarela piti Oululaisille yrittäjyysuran alkupäässä taisteleville nuorille erittäin vaikuttavan tsemppipuheen. Hän kertoo puheessa sellaisia asioita, joita olisi itse halunnut kuulla samassa elämänvaiheessa. Hänen viestinsä kuulijoille on seuraava. ”Lähditpä tekemään, mitä tahansa, se on mahdollista.”

Lue lisää

Olen viime vuosina pitänyt lukemattoman määrän työhaastatteluja ja tavannut todella paljon hyviä tyyppejä haastatteluiden merkeissä. Luonnollisesti kaikki haastattelut eivät johda rekrytointipäätökseen, mutta todella monesta tapaamisesta on syntynyt muuten hedelmällisiä yhteistyökuvioita ja on ollut hienoa päästä tutustumaan niin moneen ihmiseen. Onnistuessaan haastattelu on ovi moneen mahdollisuuteen. Se on myös hyvä verkostoitumistilaisuus ja tietysti palkintona voi olla unelmien työpaikka.

Lue lisää

Saimme vieraaksemme Johanna Verhon, jolla on taustalla yli 15 vuotta työhyvinvointivalmennusta. Käymme haastattelussa läpi stressiä ja sen hallintaan liittyviä tekniikoita.

Lue lisää

Tämä kirjoitus käsittelee kyselyiden hyödyntämistä tiedonlähteenä. Muutama vuosi sitten minulle avautui, että hyvät kyselyt toimivat ikään kuin peilinä todellisuudelle. Tämä todellisuus on aina olemassa, tiedetään sitä tai ei. Eli kyselyn avulla ei kerätä mitään ihmeellistä tietoa tai synnytetä uutta todellisuutta, vaan selvitetään olemassaoleva nykytila mahdollisimman kattavasti.

Lue lisää

Hyvässä työpaikassa on hyvä olla. Kun ihmiset viihtyvät, niin koko yritys voi paremmin ja se näkyy yrityksen menestyksessä. Hyvä yrityskulttuuri vaatii hyvää johtamista ja hyvä johtaminen vaikuttaa kannattavaan liiketoimintaan. Lue 17 vinkkiä voittavaan yrityskulttuuriin.

Lue lisää

Tiedote: Elisa ostaa Livezhat® -liiketoiminnan ZEF Oy:ltä.

Lue lisää

Meissä jokaisessa asuu sisäinen voittaja. Se, joka ei anna periksi ja on valmis laittamaan kaiken peliin meille tärkeän asian eteen. Aina tämä voittaja ei kuitenkaan ole vahvimmillaan ja saatamme epäillä, onko sitä edes olemassa. Kyllä se siellä on. Se täytyy vain löytää ja aktivoida. Kuinka herätät sisäisen voittajasi? Kokosin kolme inspiroivaa tarinaa siitä, kuinka joku on noussut tyhjästä koko maailman tietoisuuteen oman unelmansa perässä. Mitä voimme oppia näistä esimerkeistä?

Lue lisää