<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=115745&amp;fmt=gif">
zef_logo.png
Ë

Alexandria Pankkiiriliikkeen Anssi Huisman sekä Matter Agencyn Matias Suhonen pistäytyivät toimistollamme keskustelemassa interaktiivisesta sisällöstä.

Lue lisää

Interaktiivinen sisältö on yksi tämän hetken tehokkaimmista sisältötyyppeistä. Tutkimusten mukaan interaktiivinen sisältö voi kaksinkertaistaa markkinointisi.

Lue lisää

Keräsimme yhteen parhaat vinkit, joiden avulla onnistut pisteyttämään testin kuin testin.

Lue lisää

Saimme vieraaksemme Tampereen yliopiston puheviestinnän professorin Pekka Isotaluksen. Kysyimme häneltä millaisia vuorovaikutustaitoja jokainen johtaja tarvitsee?

Lue lisää

Riippumatta nettitestin teemasta tai tyypistä, onnistuneita nettitestejä yhdistää mielestäni kaksi asiaa. Nämä ovat selkeä tavoite ja kohderyhmän tuntemus.

Lue lisää

Saimme vieraaksemme Suomen ketterimmän videotoimiston, Videolle.fi CMO:n Jenna Peruksen, ja kysyimme hänen mielipiteensä videoiden merkityksestä.

Lue lisää

Yrityksessä vallitseva yhteisöllisyys on voimavara, josta johtajan on mahdollista ammentaa vaikutteita myös ulkoiseen viestintäänsä.

Lue lisää

Erilaiset kyselyt kuten nettitestit tai tietovisat ovat erinomainen tapa oivalluttaa ostajia ja kerätä kuumia liidejä.

Lue lisää

Saimme vieraaksemme tuhansien suomalaisten vaikuttamistaitoja kouluttaneen Niina Sainiuksen Esiintymisvalmennus ILOsta.

Lue lisää

Saimme vieraaksemme markkinointiviestinnän asiantuntijan Peter Sandeenin, jolla on vankka kokemus digiaikakauden markkinoinnista ja personoinnin eri mahdollisuuksista.

Lue lisää

Saimme vieraaksemme Vainu.io:n Co-Founderin Mikko Honkasen. Kysyimme Mikolta kuinka yritykset voisivat kerätä ja hyödyntää asiakasdataa paremmin tulevaisuudessa.

Lue lisää

Mitä ihmettä on neurotiede? Kuinka se voi auttaa myyntitiimiäsi? Onko sosiaalinen älykkyys merkittävä tekijä tulevaisuuden B2B-myyntityössä?

Lue lisää

Tietokirjailija Jarkko Kurvinen kertoo mitä mielipidejohtajuus oikein tarkoittaa ja kuinka yritykset voisivat hyödyntää sitä käytännössä.

Lue lisää

Listasimme viisi tärkeää syytä, miksi teidän kannattaisi hyödyntää interaktiivistä sisältöä osana yrityksenne sisältömarkkinointia.

Lue lisää

Saimme haastatteluun kansanedustaja Pekka Haaviston, joka on pitkän poliittisen uransa lisäksi toiminut Euroopan unionin erityisasiantuntijana eri kriiseissä.

Lue lisää

Markkinointi kuulu yrityksen kaikille työntekijöille, sillä markkinointi koostuu niin asiakaskokemuksesta, työntekijäkokemuksesta kuin ostokokemuksesta.

Lue lisää

Tärkein eväs onnistuneen inbound-markkinointisisällön tuottamiseen on ostajapersoonan kielellä puhuminen.

Lue lisää

Saimme vieraaksemme kirjailija Jarkko Kurvisen, jonka yhdessä Mikko Sepän kanssa julkaisema kirja B2B-markkinoinnin ja myynnin pelikirja julkaistiin vastikään.

Lue lisää

Onnistunut brändi on usein muistettava, luotettava ja johdonmukainen, mutta mikä on näiden brändien salainen resepti?

Lue lisää

Saimme vieraaksemme Johtajatiimin toimitusjohtajan Mika D. Rubanovitschin, jonka uusi Papu ja Kaija Myyräkoulussa -kirja julkaistiin viime viikolla.

Lue lisää