<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=115745&amp;fmt=gif">
zef_logo.png
Ë

Onnistunut henkilöstötutkimus on kuitenkin erinomainen työväline motivoituneen ja hyvinvoivan työyhteisön kehittämiseen. Listasin avuksenne parhaat vinkit, jotta te onnistutte henkilöstötutkimuksen toteuttamisessa.

Lue lisää

Kokosimme avuksesi usein kysytyt kysymykset -listauksen, jonka avulla saat paremman käsityksen GDPR:n vaikutuksista kyselyiden teon näkökulmasta.

Lue lisää

Miltä kuulostaisi henkilöstökysely palveluna? Listasin avuksesi muutamia luotettavia kumppaneita henkilöstökyselyn toteuttamiseen.

Lue lisää

Kyselytrendit vuodelle 2018

Topi Elomaa • tammikuuta 15, 2018

Millaisia kyselyitä kannattaa tehdä vuonna 2018? Listasimme vuoden 2018 kiinnostavimmat kyselytrendit.

Lue lisää

Mitä kyselyissä ilmenevä vastausharha oikein tarkoittaa sekä kuinka se vaikuttaa kyselyillä kerättyyn tietoon?

Lue lisää

Kysy, älä vakoile

Toni Martikainen • joulukuuta 8, 2017

Tiedonkeruuta tehdään usein seuraamalla asiakkaan toimintaa eri kanavissa. Herää kysymys: milloin seuranta on hyväksyttävää ja milloin ei?

Lue lisää

Olipa kyse sitten kyselyn laadusta tai vastausprosenteista eos-vastausvaihtoehto auttaa teitä tekemään parempia kyselyitä, mutta mitä se oikein tarkoittaa?

Lue lisää

Asiakaspalautteissa kysytään usein ainoastaan asian onnistumisesta. Kertooko se kuitenkaan koko totuutta asiakaskokemuksesta?

Lue lisää

Mistä löytää sopiva kyselytyökalu? Listasimme avuksesi Suomessa tunnettuja kyselytyökaluja ja kävimme läpi niiden tärkeimmät ominaisuudet.

Lue lisää

Keräsimme yhteen parhaat vinkit, joiden avulla onnistut pisteyttämään testin kuin testin.

Lue lisää

Järjestelmällinen tiedonkeruu vaatii koko organisaation kesken rakennettua suunnitelmaa. Näin saadaan selvitettyä organisaation tärkeimmät kohtaamispisteet.

Lue lisää

Keräsimme blogiimme muutamia kikkoja, joiden avulla pystyt välttämään kutsujen luokittelu roskapostiksi ja saat vastaajat aloittamaan vastaamisen kyselyyn.

Lue lisää

Kannustava mittaaminen hyödyntää niin henkilöstöä kuin yrityksen asiakkaita. Tämä heijastuu täten myös asiakaskokemukseen.

Lue lisää

Kun kyselyn sisältö on valmis, on hyvä miettiä kuinka vastaajat löytävät kyselyn. Teimme avuksesi muistilistan, jonka avulla tehostat kyselysi lähettämistä.

Lue lisää

Asiakaspalautekyselyt ovat yritykselle vaivaton tapa kerätä tietoa ja päästä lähemmäs asiakkaiden tarpeita. Nappaa vinkit asiakaspalautekyselyiden tekoon.

Lue lisää

Yksi yleisimpiä tapoja kerätä tietoa on erilaiset verkossa tehtävät kyselytutkimukset, esimerkiksi asiakaspalautekyselyt tai henkilöstökyselyt.

Lue lisää

Tutkimme ZEFin automaattisen eteenpäinohjaamisen mekanismia, jonka avulla vastaaja ohjataan kyselyssä vastauksen annettuaan seuraavaan kysymykseen.

Lue lisää

Palkitseminen on tunnettu tapa kannustaa ihmisiä kyselyiden pariin. Kuinka palkitseminen vaikuttaa vastausprosentteihin ja kyselyillä kerätyn tiedon laatuun.

Lue lisää

Montako kysymystä kyselyssä kannattaa olla? Miten hyvä kysymys muodostetaan? Mitä tulisi ottaa huomioon, jotta kyselyn laatu pysyy mahdollisimman korkeana?

Lue lisää

Kuinka laadukasta kyselyillä kerätty tieto todellisuudessa on ja kenen vastuulla on huolehtia sen laadusta?

Lue lisää