<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=115745&amp;fmt=gif">
zef_logo.png
Ë

Podcastin vieraana on Eminen Susanna Rantanen ja aiheena on työnantajamielikuva. Johtaminen muutoksessa on HR-ammattilaisille sekä yritysjohdolle suunnattu podcast-sarja.

Lue lisää

Onnistunut henkilöstötutkimus on kuitenkin erinomainen työväline motivoituneen ja hyvinvoivan työyhteisön kehittämiseen. Listasin avuksenne parhaat vinkit, jotta te onnistutte henkilöstötutkimuksen toteuttamisessa.

Lue lisää

Johtaminen muutoksessa -sarja saa vihdoin jatkoa ja tällä kertaa olemme saaneet vieraan Suomen parhaasta työpaikasta (GPTW 2018). Kyseessä on Riku Heinonen Integratasta. Integrata tarjoaa asiakkailleen muun muassa erilaisia henkilöstöhallinnon ratkaisuja.

Lue lisää

Haastattelimme Euroopan parhaana työpaikkana palkitun Vincitin henkilöstöjohtajaa Johanna Pystystä. Aiheena muun muassa työhyvinvointi, yrityskulttuuri ja LaaS.

Lue lisää

Henkilöstömittauksia tehdään, mutta mitä niistä seuraa? Lue Mia Parviaisen vierasblogi henkilöstökokemuksen mittaamisesta.

Lue lisää

Kuinka suhtautua epäonnistumiseen työelämässä ja mitä hyötyä sen avoimesta läpikäynnistä on?

Lue lisää

ZEFin toimitusjohtaja Jaakko Alasaarela kertoo kuinka yhteinen yrityskulttuuri vaikuttaa rekrytointipäätöksiin sekä miksi sen huomioiminen on tärkeää.

Lue lisää

Huono yrityskulttuuri ajaa ihmisiä tutkimusten mukaan vaihtamaan työpaikkoja. Olen itse vastuussa siitä, millaista yrityskulttuuria luon ympärilleni.

Lue lisää

Oman mielialan tärkein mittari olet tietenkin sinä itse, mutta kuinka usein muistat kysyä itseltäsi "mikä fiilis minulla on tänään"?

Lue lisää

Googlen henkilöstötutkimuksen mukaan avainsanoja loistavaan tiimiin ovat luottamus, rakenne ja selkeys, tarkoitus, vaikuttavuus sekä psykologinen turvallisuus.

Lue lisää

Kannustava mittaaminen hyödyntää niin henkilöstöä kuin yrityksen asiakkaita. Tämä heijastuu täten myös asiakaskokemukseen.

Lue lisää

Yhdessä henkilöstön kanssa rakennettu unelma tai päämäärä, auttaa teitä menestymään paremmin. Katso videolta vinkit yrityskulttuurin kehittämiseen.

Lue lisää

Saimme vieraaksemme Tampereen yliopiston puheviestinnän professorin Pekka Isotaluksen. Kysyimme häneltä millaisia vuorovaikutustaitoja jokainen johtaja tarvitsee?

Lue lisää

Suomalaiset organisaatiot mittaavat paljon eri asioita, esimerkiksi toteuttamalla henkilöstökyselyjä. Kyselystä saatavia tietoja hyödynnetään kuitenkin liian harvoin. Miksi näin?

Lue lisää

Saimme vieraaksemme Vimman Managing Director Sini Vikkulan. Sini on kokenut johtamisen, vuorovaikutuksen ja valmennuksen asiantuntija.

Lue lisää

Millaisia haasteita ja mahdollisuuksia nopeasti muuttuva maailma tuo esimiestyöhön ja johtamiseen.

Lue lisää

Osallistetaanko henkilöstöä tarpeeksi kulttuurin rakentamisessa vai tehdäänkö yrityskulttuuria koskevat päätökset suljettujen ovien takana?

Lue lisää

Järjestimme viime marraskuussa HR-ammattilaisille suunnatun ZEF Talk -tapahtuman, jonka toisena puhujana oli Deloitten Human Capital Director Eva Tuominen.

Lue lisää

Nopeasti digitalisoituva työelämä oli aiheenamme marraskuussa järjestetyssä ZEF Talk -tapahtumassa, jonka ensimmäisenä puhujana oli ManpowerGroupin HR Director Eira Pohjanvaara.

Lue lisää

Saimme vieraaksemme yhden Offerillan perustajista Risto Juntusen. Kysyimme häneltä kuinka haasteet ja vaikeat ajat vaikuttavat johtajan eri tehtäviin.

Lue lisää