<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=115745&amp;fmt=gif">
zef_logo.png
Ë

Palautteen antaminen on nykypäivänä avoimempaa kuin koskaan. Yritykset saavat palautetta niin somessa kuin asiakaspalautekyselyiden välityksellä. Kysymys kuuluu: kuinka palautteeseen tulisi reagoida?

Lue lisää

Pistäydyimme Taitorin älytoimistolla, jossa tapasimme asiakaskokemuksen monitoimimiehen Perttu Ahvenaisen. Kuuntele tuokiosta syntynyt podcast.

Lue lisää

Alexandria Pankkiiriliikkeen Anssi Huisman sekä Matter Agencyn Matias Suhonen pistäytyivät toimistollamme keskustelemassa interaktiivisesta sisällöstä.

Lue lisää

Mikä on yrityskulttuurin ja asiakaskokemuksen suhde? Yrityskulttuuriin paneutuu Milestonen kulttuurimuotoilijat Riitta Vuorelma-Iho ja Antti Harjuoja.

Lue lisää

Asiakaspalautekyselyt ovat yritykselle vaivaton tapa kerätä tietoa ja päästä lähemmäs asiakkaiden tarpeita. Nappaa vinkit asiakaspalautekyselyiden tekoon.

Lue lisää

Asiakaspalvelutyössä reklamaatioiden kohtaaminen on väistämätöntä. Paras valmistautuminen reklamaatioihin tehdäänkin jo ennen varsinaista reklamaatiota.

Lue lisää

Tässä muutamia vinkkejä siihen, miten haastavimmat asiakaspalvelutilanteet voi kääntää positiivisiksi.

Lue lisää

Tämän päivän asiakas odottaa saavansa hyviä kokemuksia palveluja hankkiessaan. Monesti todellinen asiakaskokemus on kuitenkin vaihtelevaa. Mistä tämä johtuu?

Lue lisää

Mistä asiakastyytyväisyys muodostuu? Asiakastyytyväisyys muodostuu asiakkaan henkilökohtaisista odotuksista ja niiden täyttymisestä tai täyttymättä jäämisestä.

Lue lisää

Saimme vieraaksemme Attidon Minna Ruusuvuoren. Kysyimme häneltä kuinka tärkeä asia asiakaskokemus yrityksille todella on ja voiko sen onnistumista mitata.

Lue lisää

Saimme vieraaksi asiakaskokemuksen kehittämisen parissa aktiivisesti työskentelevän Perttu Ahvenaisen ja keskustelimme asiakaskokemuksesta ja sen johtamisesta.

Lue lisää

Saimme vieraaksi Provad Oy:n operatiivisen johtajan Tomi Korpaeuksen. Tomilla on pitkä tausta asiakaskokemuksen kehittämisessä ja hän on ollut mukana rakentamassa lukuisia asiakaspalvelujärjestelmiä.

Lue lisää

Kuinka saat asiakkaasi kertomaan todellisen mielipiteensä tarjoamastasi asiakaskokemuksesta? Suusanallisesti kerätty palaute ei useinkaan ole kovin todenmukaista. Asiakkaille tulisi tarjota mahdollisuuksia anonyymiin palautteeseen. Kerätty palaute tulee myös viedä systemaattisesti käytäntöön. Lue blogi ja saat vinkit näihin kohtiin.

Lue lisää

Oletko tullut ajatelleeksi, että ihmisten erilaisuus näkyy myös palautekyselyihin vastatessa? Vaikka kaksi ihmistä vastaisi tismalleen samalla lailla kyselyyn, niin vastaukset eivät välttämättä kuvasta samaa mielipidettä. Miksi? Lue.

Lue lisää

Oletko tullut ajatelleeksi kuinka suuri osa asiakkaistasi on tullut suosittelun kautta? Suosittelun kautta tulleelle kontaktille on tutkitusti 16-kertaa helpompi tehdä kauppa. Lue viisi vinkkiämme, joilla moninkertaistat suosittelujen määrän.

Lue lisää

Positiivinen palaute kuuluu ensisijaisesti työn tehneelle. Negatiivisen palautteen taas tulisi mennä suoraan johtajalle, joka ottaa asiasta vastuun.

Lue lisää

Kuinka keräät asiakaspalautetta liiketoimintasi kehityksen tueksi? Lataa ilmainen asiakaspalauteopas ja valmiit mallit palautteitasi varten.

Lue lisää

Kuinka reagoida asiakaspalautteisiin

ZEF • helmikuuta 19, 2014

Kuinka reagoida asiakaspalautteisiin

Lue lisää