zef_logo.png
Ë
ZEF ZEF • kesäkuuta 9, 2014

ZEFin kesäpäivien satoa


zefwarriors

Viime torstaina kokoonnuimme ZEFin kesäpäivien merkeissä Espoon toimistollemme. Kävimme läpi tavoitteitamme ja arvojamme, ja saimme vieraaksi Great Place to Workin Asta Rossin sekä Rovion Niklas Hedin. Päällimmäiseksi päivästä taskuun jäi paitsi rutkasti lämmintä mieltä ja positiivista fiilistä myös roppakaupalla uusia ideoita ja polttelevaa draivia.

Kesäpäivän aluksi CEO:mme Jaakko briiffaili siitä, miten olemme työstäneet unelmiamme tämän vuoden aikana. Tänä keväänä olemme keskittyneet erityisesti demokratian ja läpinäkyvyyden edistämiseen maailmalla ja vaalikoneemme on rullannut niin MTV:n ja Reutersin kuin Euronewsinkin nettisivuilla. Toissa viikolla vierailimme Qatarissa Al Jazeera Forumissa, minkä seurauksena yhteistyömme Al Jazeeran kanssa syvenee, ja vaalikonerintamalla tie on auki ainakin Tunisian ja Turkin presidentinvaaleihin.

Myös maailman suosituimpien nettivertailutestien kanssa totesimme iloksemme painavamme kaasu pohjassa. Huippusuosittuja testejä on kevään mittaan tehty yhdessä mm. Candykingin, Fazerin, Ylen ja Iittalan kanssa; piakkoin julkaistaan yhteistyössä Virginin ja Rovion kanssa tuottamamme koneet. Lisäksi päätöksentekoyhteisömme on avattu – vastauksensa yhteisöön on voinut tallentaa jo MTV:n sekä Reutersin vaalikoneilla.

Joka osa-alueella asiakaspalvelusta tuotekehitykseen ja myynnistä markkinointiin olemme tänä keväänä ottaneet huikeita kehitysaskelia rakkaudella, intohimolla ja rohkeudella. Eteenpäin mennään – mahtavaa vauhtia!

tyypit-zefpaivilta

Alkupäivän tunnelmankohotuksen jatkoksi Niklas ja Asta jakoivat vinkkejään toimintamme kehittämiseksi. Niklas esitelmöi aiheesta ”Mitä ZEF voi oppia pelialalta?” ja listalle kertyikin useita uusia ideoita erityisesti päätöksentekoyhteisöömme liittyen. Työkalujemme kehittäminen jatkuu varmasti näiden ideoiden pohjalta entistäkin paremmalla touchilla – suurkiitokset!

GPTW:n Asta puhui yrityskulttuurista ja kertoi, miten teemme ZEFistä maailman parhaan työpaikan. Pohdiskelimme ratkaisuja siihen, miten voisimme entistäkin enemmän lisätä luovaa hulluutta ja iloa työpäiviimme sekä tukea jokaisen soturimme yksilöllistä kehitystä. Ideat uusiksi käytännöiksi virtasivatkin laidasta laitaan. Väläyteltiin esimerkiksi, että kutsuisimme silloin tällöin jonkun vanhemman rouvan tekemään ruokaa ja levittämään lämmintä mieltä toimistollemme – jos siis tunnet ruoanlaittoon intohimoisesti suhtautuvan mummon tai tunnistat itsesi tästä kuvauksesta, ota ihmeessä yhteyttä!

Kesäpäivien päätteeksi jokainen soturi esitteli oman Warrior’s Oathinsa, soturin valansa. Kirjallisessa valassaan jokainen ZEFiläinen kuvailee unelmiaan ja arvojaan sekä kertoo omasta panoksestaan yhteisten unelmiemme eteen ja arvojemme näkymisestä työssään. Liki kolmekymmentä A4-lappua komistaakin nyt toimistojemme seiniä. Alla muutamia sitaatteja suoraan sotureidemme suusta:

Ilman rakkautta ei kannata tehdä mitään.

Rakastamme asiakkaitamme ja haluamme levittää heille vau-efektiä.

Haluan olla Internetin rokkistara osana maailman rakastetuinta luovaa tiimiä.

Miten hienoa onkaan työskennellä, kun jakaa samat arvot työkavereiden kanssa!

Täytyy olla rohkeutta muuttua. Ihmisenä saa olla juuri sellainen kuin on, mutta omia ajatuksiaan, mielipiteitään ja käytäntöjään pitää pystyä tarvittaessa muuttamaan.

Tällä draivilla rikkoisimme myyntiennätyksiä vaikka myymällä kukkamultaa. Mutta tämän intohimon lisäksi meillä on vielä tutkitusti maailman parhaat työkalut.

ZEFin mukana olen kohdannut pahimpia pelkojani ja oppinut valtavasti rohkeutta.

Kaiken toimintamme ytimessä on antaa ihmisille toivoa.

Ei voi kuin todeta, että meillä on äärettömän hyvä, positiivinen ja kannustava henki tehdä asioita. Jokainen saa varmasti keskittyä työssään siihen, mitä rakastaa, toteuttaa itseään sellaisena kuin on ja kehittyä aina vain paremmaksi. Haluamme myös innostaa jokaista kohtaamaamme ihmistä seuraamaan unelmiansa, uskomaan omaan potentiaaliinsa ja kohtaamaan toisensa rakkaudella.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin: Kiitos jokaiselle, joka on matkallamme mukana ja aurinkoista kesää! ZEFiläisten kesäsuunnitelmissa on paitsi työntekoa myös golfia, mökkeilyä, leijasurffausta, kalaretkiä Lappiin, jalkapalloa sekä ultimate-frisbeetä. Suomen kesä on onneksi lämmin ja vähäluminen, otetaanhan ilo irti! :)

Joko muuten lukaisit onnellisuusvinkkimme Ilta-Sanomien Hyvistä Uutisista?

pojatpellaa

 
Ota yhteyttä

Palvelemme kaikissa kyselyihin liittyvissä asiakastarpeissa. Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun välittömästi yhteyttä.