zef_logo.png
Ë
ZEF ZEF • joulukuuta 30, 2014

Vinkki vuodelle 2015: Näin saavutat tavoitteesi!


064A4633 - Versio 2

(Read in English here.)

Tammikuu maistuu puhtaalta pöydältä. Monelle meistä se on aika asettaa tavoitteita tulevalle vuodelle.

"Tänä vuonna klousaan näin ja näin paljon kauppaa. Autan näin ja näin montaa asiakasta. Matkustelen. Harrastan. Kirjoitan kolme kirjaa ja ostan uuden hamsterin."

Ah sitä innoittavaa tavoitehuumaa, joka meidät alkuvuodesta saa valtaansa. Uusi kuntosaliohjelma, uusi minä, uusi elämä: täältä tullaan!

Suurin polte hälvenee monella jo tammikuun puolivälin paikkeilla.

Miksihän?

Oletko pohtinut, mikä erottaa määrätietoisesti tavoitettaan kohti puskevat motivaatiogeneraattorit niistä, jotka luopuvat sixpackhaaveistaan jo ensimmäisen salitreenin jälkeen?

Yksinkertainen vastaus:

Syy tehdä asioita. Motivaatiosi lähde. Se, kuinka kirkkaasti näet paitsi tavoitteesi myös syyt loikkia sitä kohti.

Tavoitehan voi olla sinänsä järkevä.

Merkittävä - siis sellainen, joka saa sisimpäsi palamaan kerta toisensa jälkeen sen saavuttamiseksi - siitä tulee kuitenkin vasta, kun vastaat kysymykseen: miksi?

Merkitys tuo tekemiseesi tunteen - innostuksen, sen sisäisen palon, joka saa kädenjälkesi puhkeamaan loistoonsa.

Siksi: Sen lisäksi, että pohdimme ”mitä haluan vuonna 2015 saavuttaa”, mitä jos keskittyisimme kysymyksiin:

Miksi haluan saavuttaa juuri kyseisiä tavoitteita? Miksi käytän aikaani juuri näihin asioihin? Mikä elämässäni on se kaikkein suurin motivaation lähde? Mikä tuo tekemiselleni merkityksen?

Kun löydät oman pohjimmaisen syysi tehdä asioita, et hätkähdä pienistä vastoinkäymisistä. Saat tekemisesi taakse koko potentiaalisi. Keskittyessäsi näihin kysymyksiin voit myös luopua turhista lupauksista ja fokusoida huomiotasi niihin asioihin, joilla on sinulle oikeasti merkitystä.

Näe motiivit tavoitteidesi takana ja onnistut varmasti.

Me lupaamme tulevana vuonna palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla ja kehittää tuotteitamme ennennäkemättömällä touchilla. Toivottavasti voimme inspiroida, innostaa ja auttaa sinua tekemään uusia oivalluksia, missä ikinä kohtaammekin!

Ja se syymme tämän lupauksen takana: Jaamme sydämissämme saman unelman auttaa koko maailmaa tekemään parempia päätöksiä. Olemme matkalla, joka tulee helpottamaan maailmanlaajuisesti miljoonien ihmisten elämää ja arkea.

Muista: Mihin tahansa tulet ensi vuonna keskittymään, on jokainen askeleesi aina jonkinasteinen saavutus. Tuot ainutlaatuisella kädenjäljelläsi oman mausteesi tähän maailmaan. Luot uutta. Teet elämälläsi taidetta.

Arvostetaan ensi vuonnakin omia ja toistemme saavutuksia. Unohdetaan turha naapurikateus ja kannatellaan toisiamme. Tähdätään yhdessä korkealle!

Kiitos tästä vuodesta ja kaikkea parasta elämääsi vuodelle 2015! :)

Psst.

Saako uuden vuoden kunniaksi esittää lupausten lisäksi toivomuksia? Jos saa, niin toivomme vuodelle 2015: Näkökulman vaihtamisen taitoa. Lue vieraskirjoituksemme Ukko.fi:n blogista: Mitä 2015 tuo sinulle tullessaan?

 
Ota yhteyttä

Palvelemme kaikissa kyselyihin liittyvissä asiakastarpeissa. Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun välittömästi yhteyttä.