zef_logo.png
Ë
ZEF ZEF • helmikuuta 14, 2014

Great Place to Work: ZEF = 6. Paras työpaikka Suomessa! :)


zeffipaiva_13.2.2014_590px

Lämmin kiitos 1000:lle asiakkaallemme! Meillä on valtavan mielenkiintoinen työ kanssanne. Otamme kiitollisena vastaan 6. sijoituksemme Suomen parhaiden työpaikkojen listalla. Samalla olemme sarjamme uusista tulokkaista paras.

Mottomme on pitkään ollut: Asiakkaille menestystarinoita ja henkilöstölle hyvä fiilis! Kulttuurimme on rakentunut yli 10 vuoden ajan. Sen kantavaksi ytimeksi on muotoutunut yhteinen unelma ja arvot, jotka sydämessämme jaamme. Unelmamme ja olemassaolomme syy on auttaa ihmisiä päätöksenteossa. Arvomme ovat Rakkaus, Elämänpalo ja Rohkeus. Unelmamme toteutussuunnitelma on selkeä. Ensin viemme läpinäkyvyyttä ja demokratiaa maailmaan yhteistyössä suurten mediatalojen kanssa. Autamme vaalikoneella äänestäjiä äänestyspäätöksessä ja samalla vaalit kriisialueillakin muuttuvat kansainvälisesti läpinäkyviksi. Tämä on vasta alkusoittoa missiollemme auttaa ihmisiä kaikissa elämän valintatilanteissa.

Osallistuimme nyt ensimmäistä kertaa Great Place to Work –kilpailuun. Ymmärsimme pian tämän olevan erinomainen tapa tarkastella ja kehittää työyhteisöä. GPTW organisaatio tutkii parhaat työpaikat 50 eri maassa. Heillä on kansainvälisesti ainutlaatuinen osaaminen, jota haluamme hyödyntää kehittyäksemme edelleen. Olemme kiitollisia myös lukuisille valmentajille mm. Esa Saariselle, jotka ovat auttaneet meitä matkallamme.

Erinomainen henkilöstön fiilis on avain siihen, että asiakkaamme saavat maailmanluokan online-palveluita ja asiakaspalvelua rakkaudella, intohimolla ja rohkeudella! :)

Kiitos!

Lisää:
http://www.greatplacetowork.fi/julkaisut-ja-tapahtumat/blogit-ja-uutiset/693-suomen-parhaat-tyoepaikat-ovat-edellaekaevijoeitae-johdon-ja-henkiloestoen-vaelisen-luottamuksen-rakentamisessa
http://www.parempityoelama.fi/parhaat-tyopaikat/pienet-yritykset/zef-oy/
Ota yhteyttä

Palvelemme kaikissa kyselyihin liittyvissä asiakastarpeissa. Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun välittömästi yhteyttä.