zef_logo.png
Ë
ZEF ZEF • helmikuuta 6, 2015

Great Place to Work: ZEF = Suomen 2. paras työpaikka! :)


IMG_1933

(Read the article in English here.)

Otamme kiitollisena vastaan 2. sijan Suomen parhaiden työpaikkojen listalla!

Haluamme kiittää sydämemme pohjasta jokaista yli tuhannesta asiakkaastamme! Meillä on mielettömän mielenkiintoinen työ kanssanne ja te teette ZEFin kehityksen myös työpaikkana mahdolliseksi. Olemme kiitollisia myös lukuisille valmentajille ja arvostamillemme sankareille, mm. Esa Saariselle, Niklas Hedille ja muulle Rovion jengille, Asta Rossille ja koko GPTW Suomen tiimille ja useille muille, jotka ovat auttaneet meitä matkallamme! Kiitos arvokkaista opeista!

Kulttuurimme on rakentunut yli 10 vuoden ajan. Sen kantavaksi ytimeksi on muotoutunut yhteinen unelma ja arvot. Unelmamme ja olemassaolomme syy on auttaa ihmisiä päätöksenteossa. Arvomme ovat Rakkaus, Intohimo ja Rohkeus.

Great Place to Work® tutkii ja palkitsee johtavia työpaikkoja noin 50 maassa. Vuosittainen Suomen parhaat työpaikat -tutkimus on osa maailman suurinta ja arvostetuinta hyvien työpaikkojen tutkimusta. Vime vuoden listasijoituksemme oli kuudes ja olemme vuoden aikana hioneet käytäntöjämme edelleen Great Place to Workilta saamiemme kullanarvoisten neuvojen avulla.

Uskomme, että yhteisen arvopohjan jakaminen ja työn tekeminen yhdessä mahtavalla fiiliksellä on se maaperä, joka mahdollistaa asiakkaan auttamisen parhaalla mahdollisella tavalla ja jopa muuttaa maailmaa. Lupaamme keskittyä kulttuurimme kehittämiseen edelleen, jotta voimme tarjota teille maailman parasta palvelua rakkaudella, intohimolla ja rohkeudella!

Kiitos! :)

Katso video:

Aiheesta muualla:

Suomen parhaat työpaikat 2015 -lista

Great Place to Work: "Suomen parhaat työpaikat 2015 kasvavat taantumassa"

Ks. myös Talouselämä-lehti 6.2.2015

Jaa uutinen:
Ota yhteyttä

Palvelemme kaikissa kyselyihin liittyvissä asiakastarpeissa. Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun välittömästi yhteyttä.